viernes, 19 de abril de 2013

19 abril 2

Nois aquest vespespre m'he passat. Ha un molt bon restaurant recomenat per l' hotel. Al quinto co..., 3 eur de taxi d' anar i tres de tornar. Com no duia les ulleres e dit que tries la maitre ( sensa pollastre ni porc). M'ha dut 3 plats i hemb peix total 300000 dong 12 eur). Despres aprop de l' hotel i ha un mercat inmens i al vespre monten les paradetes al carrer. Centenars de parades i milers de people, tambe molta guirilandia. M'he comprat dos samarretes que m'han semblat cares, tres euros cadasquna, total per llençarles!!. Be, ara us deixo que son aprop de les 11 i dema tinc molta feina a fer. Bona nit a tot-home anat

19/4

hola a tots
aixo es la ciutat que mai dorm. Tot-hom ven, les botigues? son portals ocupant tots el carrer, i no tant sols aixo sino que trobes homes i motos tenda que duen tot a sobre. Es divertidis.sim. Tot-hom t' ofereix cos.ses pero no empreny.an gens, sempre amb un somriure. Restaurants opulars a centeners, i la verittat el que he menjat bonis.sim. Un sopar pot costar 3 euros, pero avui he dinat en un bon restaurant 2 plts i begudaper 6  eur. Avui he visitat mig SAigon, 9 hores de passeig. Ja nomes sortit en front de l'hotel hi ha un gran parc i estudiants m' han fet 3 entrevistes, i no tant sols no demanen, sino que m' han donat un clauer, carmels, etc. tot-hom somriu.
Ara vaig a pendra una dutxa i vaig a sopar a un bon restaurant que m' han recomenat.
Dema ja tornare a conectar i demapassat m' en vaig alDelta del Mekong dod dies i segons diuen dormire a una casa de vietnamites.
Estic escrivint desde el tablet, i com el teclat amb tapa la pantalla no veig que escric, perdone-ho les faltes
Adeu